Löysin kuvan kasvistäytteisestä leivästä, jota kutsutaan ennemminkin nimellä ”cake”. Sovelsin reseptiä vaihtamalla osan jauhoista leseisiin ja ruisjauhoihin. Pidän kovasti suomalaisen paprikan intensiivisestä mausta, joten en kuullottanut niitä ennen taikinaan lisäämistä.
Kulhossa sekoitetaan neljä kananmunaa, 40 cl maitoa, 25 g voita, 250 g jauhoja, 4 rkl maizenaa, 1 tl leivinjauhetta. LIsätään halutut täytteet: tällä kertaa laitoin fetaa, pieneksi pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja, suikaleita suomalaista paprikaa, ranskalaista yrttimaustetta, pippuria. Paistetaan 200° 30-40 min.
J’ai préparé ce cake aux légumes, que j’ai bien aimé. Ça a été aussi un succès pour le goûter des enfants. Les ingrédients pour le cake sont: 4 oeufs, 40 cl de lait, 25 g de beurre, 250 g de farine, 4 cuil. à soupe de maïzena, 1 cuil. à thé de levure. Pour la garniture j’ai choisi des tomates séchées, un poivron vert en allumettes et de la feta, des herbes de provence et du poivre. Faites cuire 30-40 min. /200°
@KPohjanvirta #lilous