Onnistunut kasvisvuokaleipä

Spread the love

Löysin kuvan kasvistäytteisestä leivästä, jota kutsutaan ennemminkin nimellä ”cake”. Sovelsin reseptiä vaihtamalla osan jauhoista leseisiin ja ruisjauhoihin. Pidän kovasti suomalaisen paprikan intensiivisestä mausta, joten en kuullottanut niitä ennen taikinaan lisäämistä.

Onnistunut kasvisvuokaleipä L I L O U ' s #lilous lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta #helsinki cake aux légumes #food #cuisine
Tämän ensimmäisen version jälkeen tein toisen, jossa pilkoin ainekset pienemmiksi – täytteeseen voi laittaa myös kinkkua tai sipulia. On peut ajouter aussi du jambon et de l’oignon au cake.

Kulhossa sekoitetaan neljä kananmunaa, 40 cl maitoa, 25 g voita, 250 g jauhoja, 4 rkl maizenaa, 1 tl leivinjauhetta. LIsätään halutut täytteet: tällä kertaa laitoin fetaa, pieneksi pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja, suikaleita suomalaista paprikaa, ranskalaista yrttimaustetta, pippuria. Paistetaan 200° 30-40 min.


J’ai préparé ce cake aux légumes, que j’ai bien aimé. Ça a été aussi un succès pour le goûter des enfants. Les ingrédients pour le cake sont: 4 oeufs, 40 cl de lait, 25 g de beurre, 250 g de farine, 4 cuil. à soupe de maïzena, 1 cuil. à thé de levure. Pour la garniture j’ai choisi des tomates séchées, un poivron vert en allumettes et de la feta, des herbes de provence et du poivre. Faites cuire 30-40 min. /200°

@KPohjanvirta #lilous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *