Perheemme suosikkimarja puolukka maistuu lapsille parhaiten marjana itsenään, mutta erilaisiin jälkkäreihinkin tuo maukas marja taipuu: kiisselit, rahkat ja puolukkavaahto syntyvät sikäli mikäli marjoja riittää tyttöjen herkutteluhetkistä. Mes filles adorent les airelles rouges. Elles en mangent toujours quand il y en a, mais parfois on prépare aussi des desserts de cette baie délicieuse et bonne pour la santé.
- Puolukkavaahtoon vatkataan 4 valkuaista sokerin kanssa (0,5-1dl riippuen makean halustasi)
- Lisää joukkoon 2 dl puolukkasurvosta sekä vaniljasokeria
- Battez 4 blancs d’oeufs avec 0,5-1 dl de sucre
- Ajoutez 2 dl de purée des airelles rouges et du sucre vanille
@KPohjanvirta #lilous
Upea kuva puolukkavaahdosta! Inspiroiva, nyt ei puutu kuin puolukat.
t Sari
Heippa, torilta saa onneksi, jos ei metsään pääse. t. Kaisa