Lauantai-illan huumaa

Spread the love

Teen falafelejä tosi usein, tänään laitoin kikhernemassan joukkoon punajuuriraastetta. Sievä väri siitä syntyikin! Letkeä lauantai-ilta menee Lähi-idän makuja nauttiessa. Ce samedi soir j’avais envie d’houmous. J’ai préparé aussi des falafels à la betterave; la préparation est pareille aux falafels traditionnels, on ajoute juste une betterave râpée. La couleur est très jolie.

Lauantai-illan huumaa punajuurifalafelit L I L O U ' s #lilous lifestyle Helsinki @KPohjanvirta
Rupesi tekemään mieli hummusta ja samalla tein punajuurifalafelejä. Valmistus on muutoin sama kuin perinteisissä falafeleissä, joukkoon lisätään vain raastettu punajuuri. Innostuksen sain kivasta ruokablogista, jossa välillä käyn inspiroitumassa: kipparinmorsian.blogspot.fi/2013/09/punajuurifalafelit.html
Lauantai-illan huumaa punajuurifalafelit L I L O U ' s #lilous lifestyle Helsinki @KPohjanvirta
On edelleen kovin hämärää. Lähi-idän maut tuntuivat sopivan kohottavilta tähän aavistuksen ankeaan vuodenaikaan. Hummuksen koostumus onnistui, se on riittävän sileää ja valkosipuliakin on sopivasti. J’aime bien les saveurs de restaurant Noura à Paris. Houmous était très réussi, il est lisse et il y a assez d’assaisonnement.

 

@KPohjanvirta, L I L O U ’ s

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *