Siikatartar

Spread the love

Hienostunut siikatartar sopii juhlaan kuin juhlaan saaristolaisleivän päällä. Tätä veliseni valmistaa yhteisiin herkkuhetkiin. Hienoksi silputun graavisiikafileen kaveriksi sekoitetaan smetanaa, pippuria, suolaa, ruohosipulia (tai punasipulia) ja tuoretta tilliä. Ihanaa aurinkoista viikonloppua! Il n’y a pas de fête où on ne puisse pas servir du tartare au lavaret. On y ajoute de la crème, de l’oignon rouge, du poivre, du sel et de l’aneth. Bon week-end et du soleil à tout le monde!

Siikatartar L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyle-blogi @KPohjanvirta #skärgård
Sieni- ja mätitäytteiset kananmunat sekä siikaleipä. Des oeufs au caviar et aux chanterelles. On sert le tartare au lavaret avec le pain noir épicé.
Siikatartar L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyle-blogi @KPohjanvirta #skärgård
Sienitäyte kantarelleistä. Des oeufs farcis aux champignons.

 

@KPohjanvirta #lilous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *