Pikkupurtavaa

posted in: Lifestyle, Ruoka - Cuisine | 0

Meillä ei ole chipsejä tarjolla, mutta tytöt valmistavat uunissa näitä paahdettuja kikherneitä. Kahteen purkilliseen luomukiknerheitä sekoitetaan pari ruokalusikallista öljyä, reiluja teelusikallisia paprika- ja chilijauhetta sekä cayennenpippuria. Herneitä paistetaan noin 25 minuuttia 200° C:ssa tai kunnes ne ovat rapsakoita. Valmistumisen jälkeen voi lisätä suolaa maltillisesti.

Pikkupurtavaa L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi blogeuse finlandaise Kaisa Pohjanvirta #satokausi #kikherne #ruoka #food
Les pois chiches rôtis. Mes filles préparent des poids chiches rôtis pour le snack. Pour deux boîtes de poids chiches on utilise 2 c. à table de l’huile et des épices: du poivre de Cayenne, de la poudre de chili et du poivre. On les fait cuire au moins 30 min. au four de 200°. Salez après la cuisson.

 

@KPohjanvirta #lilous

Please follow and like us:
0
Follow Kaisa:

Valokeilassani ovat ihmiset taiteessa, muodissa ja yrittäjyydessä. Rakastan yksityiskohtia ja mieluisinta minulle on kuvan ja sanan yhdistäminen. Huomioithan, että kuvieni käyttö ilman korvausta on no-go! J'aime les gens, les détails et combiner les images avec les mots.

Latest posts from

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *