Kortteliravintola Gimis avattiin Ruoholahdessa

Spread the love

Naapurikortteleiden asukkaille tulleena kutsuna testasimme Radisson Blu Seasiden uutta bistroravintola Gimistä.  Emme suinkaan olleet paikalla ainoina, sillä hotellinjohtaja Roni Huttusen mukaan pirskeissä oli noin kaksi ja puolisataa ihmistä. Gimiksen listalla on helpon mutkatonta ruokaa lähialueiden hienoista raaka-aineista. Avajaisiltana tarjottuja hirviburgereita kehuttiin erityisen hyviksi, eivätkä Lagenbladin wursteista taiotut hodaritakaan jääneet nauttimatta. Ravintolan baarista saa pienpanimoiden, kuten Suomenlinnan panimon, oluita. Gimis tarjoilee myös Helsingin jäätelötehtaan herkkuja läpi vuoden – oli kyllä erikoisen hyvää jäätelöä! Kanta-asiakkaiden kaipaama terassi aukeaa uudelleen juhannuksen tienoilla.

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki #gimis #bistroGimis

L’hôtel Radisson Blu Seaside a gaté les habitants du quartier en nous invitant au nouveau restaurant Gimis pour goûter le nouveau menu qui contenait par exemple des burgers du cerf, des salades et des glaces locales. Tout était délicieux, les habitants du quartier et les visiteurs de l’hôtel trouveront certainement cet endroit. On y sert surtout des produit locaux, comme des bières au bar qui s’ouvrira dans quelques semaines. 

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki
Korttelin väkeä oli tullut paikalle yli parisataa. Il y avait plus de deux cent visiteurs au restaurant.
Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki
Hirviburgeri Roslundin toimittamasta lihasta oli salaattien ja wurstihodareiden lisäksi herkullinen. Seuralaiseni rankkasi tämän parhaimpien syömiensä burgereiden joukkoon. Le burger a été fait du cerf. Le meilleur burger de ça vie a dit mon compagnon du soir.

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki #gimis #bistrogimis

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki #gimis #bistroGimis

Kortteliravintola Gimis Radisson Blu Seaside: "Jos tehdään, niin tehdään kunnolla" L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #bistroGimis #SeasideBlu RadissonBluSeaside Roni Huttunen Meri Blomqvist #visitHelsinki #gimis #bistroGimis
Hotellinjohtaja Roni Huttunen ja ravintolapäällikkö Mari Blomqvist kertovat uuden ravintolakonseptin raaka-aineiden tulevan lähituottajilta. Blomqvist ylisti alueemme upeita tuotteita, ja ravintolan linjana on tehdä asiat kunnolla. Hän myös kommentoi, kuinka paljon keskusta on hivuttautunut lähemmäs Ruoholahtea alueen alkuajoista. Asukasmäärä ja työpaikat alueella ovat jatkuvassa kasvussa, joten hyvälle kortteliravintolalle on selkeää tarvetta. Les ingrédients du nouveau restaurant Gimis sont locaux. Le directeur de l’hôtel, Roni Huttunen et la directrice du restaurant, Mari Blomqvist. Il y a de plus en plus d’habitants et des bureaux dans le quartier et il y a certainement un grand besoin pour un bon bistrot.

 

@KPohjanvirta #lilous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.