Kesäinen pavlova

Spread the love

Pavlovassa on herkkyyttä ja hienostuneisuutta kuin ballerina Anna Pavlovassa konsanaan. Kauden marjat ja hedelmät ladotaan marengin ja kerman päälle ja kaunis herkku on valmis. J’ai préparé la pavlova, un dessert très simple. Après avoir fait le merengue, j’ai préparé le mélange de la crème Chantilly, du mascarpone, de l’essence de vanille et du sucre. Pour la garniture des fruits et des baies de la saison. Et voilà, tout est prêt!

Kesäinen pavlova L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #ruoka #food #cuisine #pavlova
Aprikoosia, mangoa, passionhedelmää, mustikoita ja vadelmia kakun koristuksena ja mausteena. Les abricots, la mangue, le fruit de passion, les myrtilles et les framboises donnent du goût à notre Pavlova.
  • Marenkipohjan valmistamiseen tarvitaan 4-6 valkuaista, tein 4 hengelle sopivan pohjan neljästä valkuaisesta
  • Vatkaa valkuaiset, lisää vähitellen 1 dl sokeria, 1 tl etikkaa ja 2 rkl perunajauhoja (toisissa ohjeissa sokeria on enemmän, minusta tämä määrä riittää)
  • Paista PIIIIITKÄÄÄN noin 100° uunissa. Kaikissa ohjelmissa marenki tunnutaan valmistavan nopeasti, mutta ei siitä silloin saa oikeasti rapeaa!
  • Valitse haluamasi marjat ja hedelmät koristeluun
  • Vatkaa kermaa (ja mascarponea), vaniljaesanssia ja 3 rkl sokeria vaahdoksi ja kerrosta kermaseos ja koristeet marengin päälle
Kesäinen pavlova L I L O U ' s #lilous helsinkiläinen lifestyleblogi Kaisa Pohjanvirta blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #ruoka #food #cuisine
Pavlova on kaunis katsella ja helppo valmistaa. Un déssert délicieux, facile et beau.

 

@Kpohjanvirta #lilous

Yksi vastaus artikkeliin “Kesäinen pavlova”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *