Pavlovassa on herkkyyttä ja hienostuneisuutta kuin ballerina Anna Pavlovassa konsanaan. Kauden marjat ja hedelmät ladotaan marengin ja kerman päälle ja kaunis herkku on valmis. J’ai préparé la pavlova, un dessert très simple. Après avoir fait le merengue, j’ai préparé le mélange de la crème Chantilly, du mascarpone, de l’essence de vanille et du sucre. Pour la garniture des fruits et des baies de la saison. Et voilà, tout est prêt!
- Marenkipohjan valmistamiseen tarvitaan 4-6 valkuaista, tein 4 hengelle sopivan pohjan neljästä valkuaisesta
- Vatkaa valkuaiset, lisää vähitellen 1 dl sokeria, 1 tl etikkaa ja 2 rkl perunajauhoja (toisissa ohjeissa sokeria on enemmän, minusta tämä määrä riittää)
- Paista PIIIIITKÄÄÄN noin 100° uunissa. Kaikissa ohjelmissa marenki tunnutaan valmistavan nopeasti, mutta ei siitä silloin saa oikeasti rapeaa!
- Valitse haluamasi marjat ja hedelmät koristeluun
- Vatkaa kermaa (ja mascarponea), vaniljaesanssia ja 3 rkl sokeria vaahdoksi ja kerrosta kermaseos ja koristeet marengin päälle
@Kpohjanvirta #lilous
Namnam