Härkäpapufrittata

Spread the love

Aiemminkin on tullut mainostettua appivanhempien viljelmien huipputuotteita: nyt pakastimesta pääsivät pannulle viimeiset härkäpavut. Pidän todella paljon niiden mausta, eikä runsas valkuaisainepitoisuuskaan ole  huono asia. Frittata syntyi viidestä kananmunasta, purkista ricottaa ja tilkasta kermaa. Ainekset vatkataan kulhossa ja kaadetaan pannulle, johon lisätään halutut (kiehautettuina pakastetut) kasvikset ja mausteet. Kunhan paistos on miedolla lämmöllä jähmettynyt, se siirretään vielä 200-asteiseen uuniin noin vartiksi tai kunnes pinta on tarpeeksi hyytynyt.

Härkäpapufrittata L I L O U 's #lilous helsinkiläinen lifestyle-blogi blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #Helsinki
Appivanhempien viljelyksiltä peräisin olevat ihanat raaka-aineet päätyivät ruokaisaan frittataan. Papujen kaveriksi lisäsin lopuksi vielä päälle tomaatinviipaleita. Ce sont encore des légumes superbes de chez mes beaux-parents.
Härkäpapufrittata L I L O U 's #lilous helsinkiläinen lifestyle-blogi blogeuse finlandaise @KPohjanvirta #Helsinki
J’ai utilisé pour la frittata aux fèves (et aux haricots et aux tomates:)) cinq oeufs, de la ricotta et un peu de crème. On la fait cuire sur une plaque au feu moyen, après on met la poêle encore dans le four pour 15 minutes/200°. C’est simple!

 

@KPohjanvirta #lilous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.