Blogin puolivuotisjuhlat #lilous!

Spread the love

Puoli vuotta Lilou’sin bloggausta on täyttymässä. Pikku Liloun samoille tietämille osuvat syntymäpäivät antoivat aihetta juhlaan. Kekkereiden alkupalaksi syntyivät vuohenjuustopiiraat, kakusta huolehti perheemme kakkumestari eli armas puolisoni.

Blogin pitäminen on ollut yltiökiinnostavaa, siihen on mahtunut museokäyntejä, kokkailua ja kohtaamisia. Kaikkein hauskinta on ollut päästä tutustumaan eri suunnittelijoiden maailmoihin! Jokaisen merkin takaa on löytynyt luovia, kiinnostavia ihmisiä omine työskentelytapoineen. Designerien osaaminen on maassamme huikeaa, sitä on ollut ilo saada tuoda esiin sivuillani. Jatkoonkin on sovittuna erittäin kutkuttavia taiteilija- ja suunnittelijatapaamisia.

Kiitos kaikille, jotka olette tulleet haastateltaviksi, kutsuneet tilaisuuksiin ja lukeneet blogiani!

Muutama ihminen oli ehdottanut minulle blogin pitämistä. Koska en kuulu selfie-sukupolveen, en tuntenut luontevaksi itseni esiin tuomista. Opiskellessani Taideteollisessa korkeakoulussa opettajamme Matti Seppänen kommentoi kanditutkinnon jälkeisessä kahdenkeskisessä keskustelussa, etten selvästikään voi sietää muotialaan liittyvää tiettyä teennäisyyttä, mutta alalla tarvitaan myös tarkkailijoita. Hän kehotti jatkamaan muodin parissa.

Seppäsen kommentti on jäänyt mieleeni. Minulle muodissa on kyse arjen kohottamisesta ja piristämisestä. Samoin kuin hyvä ruoka ilahduttaa, kohenee olo kauniissa ympäristössä, jota vaatteet ja taide luovat. Design edustaa elämän positiivista puolta. Pidän blogissani tärkeänä, että se ei ole täynnä netistä imuroituja valmiskuvia, vaan tietty elämän maku saa olla läsnä omien kuvieni kautta. Näistä ajatuksista etsin oman tapani blogata.

Muoti, taide ja design ovat parhaimmillaan niin paljon muutakin kuin pintaa, ja minusta on ihaninta tuoda esille ammattilaisten osaamista.

Liloun vuohenjuustopiiraat
Chèvre-piiraat saavat koristeekseen rapeita vihanneksia. Les tartes au chèvre frais et aux petits légumes pour l’anniversaire de ma fille Lilou et de mon blog Lilou-s:). #lilous

 

Innostuimme kestien kunniaksi näpertelemään ja tulokseksi syntyi värikkäitä chèvre-piiraita. Täyte on pehmeää vuohenjuustoa, jota on notkistettu pienellä kermamäärällä. Porkkana, kesäkurpitsa, kukkakaali, retiisi, minitomaatit, sipulinvarret ja timjami koristavat täytteen. Kakusta vastasi perinteen mukaan Liloun isä.

Kakkugallerian reseptillä Liloun syntymäpäiväkakku. #lilous lifestyle Helsinki @KPohjanvirta
Liloun isä huolehtii juhlien kakkutarjonnasta. Kakkugallerian reseptillä syntyneessä herkussa on pähkinä-suklaapohja ja marjamousse päällä. Mon mari occupe des gâteaux d’anniversaire. Voici sa bravoure: le gâteau au chocolat et aux noix avec la mousse au cassis.

Ça fait six mois que mon blog Lilou’s existe. En même temps ma fille Lilou fête son anniversaire. Ces petites tartes au chèvre frais nous ont servi d’apéritifs pour la fête. Les crudités donnent de la couleur et de la texture.

Le blog m’a déjà beaucoup donné; c’est super-intéressant de découvrir l’univers des designers, des entrepreneurs et des artistes. Merci à tous ceux qui m’ont ouvert leurs portes!!! J’aime bien raconter l’inspiration et le travail de ces gens talentueux. 

@KPohjanvirta #lilous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *